Световното изложение за бизнес образование Access MBA в София

Световното изложение за бизнес образование Access MBA в София

Световното изложение за бизнес образование Access MBA в София

Водещи бизнес училища от Великобритания, САЩ, Франция, Испания, Белгия, Дания и др., както и възможностите за придобиване на МВА дипломи от тях ще бъдат представени за 7-ма поредна година в София от Access MBA One-to-One. Събитието е на 9 ноември, от 9:00 до 16:30 ч. в хотел „Шератон”.

Изложението е  особено подходящо  за тези, които не са избрали бизнес училище или търсят специализирана информация и консултация.

Освен в лични срещи с най-подходящите кандидати, част от бизнес училищата ще споделят своя опит за новостите в МВА обучението и на специализиран семинар. МВА и GMAT експерти ще консултират безплатно по време на събитието.

Дипломата MBA (Masters of Business Administration) дава значително конкурентно предимство на всеки професионалист в условията на глобални икономически сътресения. Статистиката на Access MBA отчита повишения интерес на българите към получаването на MBA  през последните години. Все повече са онези, които търсят предварителна лична среща с бизнес училищата. Най-често за MBA програми кандидатстват хора на възраст между 26 и 36 години и с поне 3 години пълноценен професионален или управленски опит.

Участието в Access MBA е безплатно след предварителна регистрация на www.accessmba.com. Предварително регистрираните участници ще бъдат селектирани от  специалистите на компанията, за да се осигури съвпадение на интересите им и изискванията на университетите.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ